Tectylcenter Odder Miljøvenlig

Forskning og udvikling har høj prioritet, når det drejer sig om TECTYL. Vandbaserede og opløsningsmiddelfrie produkter er vigtige resultater af dette arbejde, som medfører fordele for bilerne, miljøet og arbejdsmilj&osla


ups Du skal skrive noget.
  Login
  Login navn:

  TECTYL er miljøvenlig og lugtfri rustbeskyttelse

   
  TECTYL – Fremtidens rustbeskyttelse der tager hensyn til miljøet
   
   
  TECTYL undervognsbeskyttelse - der er her tale om et vandbaseret produkt til undervognsbeskyttelse, som gavner dig og miljøet. Med dette produkt dannes der ingen dampe eller forurenende stoffer. Du har ikke efterfølgende lugtgener i bilen, produktet beskytter mod stenslag, drypper ikke, reducerer støj og holder længere.
   
  TECTYL hulrumsbeskyttelse – vores nye hulrumsbeskyttelse uden opløsningsmidler. Bilen kan umiddelbart efter behandlingen parkeres i garagen eller udstillingslokalet uden risiko for, at der dannes dampe, eller at det drypper.
   
  TECTYL støjdæmpning – et vandbaseret produkt. En behandling som kan tilbydes i forbindelse med undervognsbehandlingen. Reducerer markant støj fra bilens undervogn – en enkel vej til bedre komfort i bilens kabine.
   
  TECTYL motorrumsbeskyttelse – et vandbaseret glasklar beskyttelse, som giver en enestående beskyttelse af alle komponenter i bilens motorrum.
   
  TECTYL giver biler et længere liv og skåner miljøet – vores miljøvenlige produkter indholder cirka 10 gram opløsningsmidler pr. liter, hvor de traditionelle olieholdige produkter på det danske marked har omkring 400-450 gram pr. liter. Der anvendes cirka 10 liter rustbeskyttelse pr.